Leonidas România 

Leonidas este singura ciocolaterie din România care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îți poţi face chiar ţie un cadou special.

În prezent, Leonidas România Ciocolată Belgiană este în plin proces de consolidare pe piața din Romania.

Din 2009 și până în prezent am captat încrederea multor iubitori de praline pe piața din România, încercând totodată să îi facem pe cei care ne trec pragul să se gândească la Leonidas ca prima opțiune de cadou pentru cei dragi.

GUSTUL PROSPEȚIMII

Încă de la primele sale creații, rețeta de succes a companiei Leonidas se bazează pe virtuțile unei prospețimi desavarsite. Astăzi, Leonidas produce peste 100 de varietăți de praline belgiene de cea mai bună calitate și prospețime – fără a folosi vreodată produse congelate, ci numai ciocolată cu unt de cacao pur 100%.

“La Leonidas nu veți găsi niciodată o ciocolată care să fie mai veche de o lună.
De la momentul fabricării și până la cel al achiziției se întâmplă să treacă și mai puțin de o săptămână”

Jolyon M’Bei

Ingrediente atent selecționate

Pe lângă prospețime, un alt atu al companiei Leonidas, este dat și de calitatea produselor care a rămas aceeași de-a lungul timpului în toate magazinele. Acest lucru se datorează și faptului că există un singur laborator, unde se respecta un singur rețetar, ingredientele fiind atent selectionate de Claude Sénéque, maitre ciocolatierul care de mai bine de 40 de ani păstrează cu strictețe calitatea produselor și mai mult decât atât, an de an crează sortimente de praline și arome noi.

Astfel, pasiunea lui Leonidas Kestekides a fost preluată și transmisă din generație în generație, laboratorul Leonidas încercând în același timp să ducă la îndeplinire visul fondatorului: praline de lux accesibile tuturor.